21.07.2017

15 Temmuz, Din e Değerlerimiz Konulu Panel

20.07.2017

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) hain darbe girişiminin 1. yıl dönümünde Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda "15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz" konulu panel düzenlendi.

Oturum başkanlığını İl Müftümüz Hasan Hüsnü Sula'nın yaptığı panel Mustafa KILICAOĞLU'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Panelde "Vatan savunmasında dini dğerler" başlıklı il konuşmayı Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Hanefi Palabıyık yaptı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse'nin "tarihte ve günümüzde dini değerlerin istismarı" konulu konuşmasının ardından söz alan 15 Temmuz Gazisi Onurcan AKÇAY duygu, düşünce ve hatıralarını paylaştı.

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Pala'nın "din istismarına karşı müslümanın duruşu" konulu konuşmasının ardından panel sona erdi.