09.10.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Gerçekleştirilen Ziyaretler

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle çeşitli okul, kurum ve kuruluşlar tarafından İl Müftülüğümüze bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Sabancı Ortaokulu Müdürü İhsan Akpınar İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'yı beraberindeki öğrencilerle ziyaret etti.

Yakutiye gençlik ve spor müdürü Yakutiye Kız Öğrenci Yurdu müdiresi 60 kişilik bir öğrenci heyetiyle bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı da katıldı.

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okullarından bir ziyaret gerçekleştirildi Erzurum proje İmam Hatip Lisesi'nden Hitabet Dersi Öğretmeni Sümeyye Şat ile öğrencileri İl Müftülüğünü ziyaret ettiler.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik beraberindeki AK Parti Kadın Kollarından bir heyetle birlikte İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’yı makamında ziyaret ettiler.

Heyetler ziyaretlerde İl Müftüsü ve tüm Din Görevlilerinin Camiler Ve Din Görevlileri Haftasını kutladılar. İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ise camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında bilgilendirerek İl Müftülüğü ve müftülük personeli hakkında öğrencilere bilgi verdi ayrıca ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti