07.10.2016

ERZURUM MÜFTÜLÜĞÜ CAMİDE YAZARLARI GENÇLERLE BULUŞTURDU

Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Erzurum Müftülüğü tarafından KYK yurtlarında kalan Üniversite öğrencileri ile 05 Ekim Çarşamba sabah namazında Lalapaşa camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Kılınan sabah namazının ardından il müftülüğü tarafından bir program icra edildi. Programın açılışında konuşan İl Müftü V. Celal BÜYÜK gençlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek Camiler haftası ana teması olan "Cami ve Kitap" konusunda bilgiler verdi. Programın devamında Erzurum tarihi ve kültürü alanında eserleri bulunan Eğitimci yazarlar Murat ERTAŞ ve Abdurahman ZEYNAL gençlerle bir araya geldi. Program şehitler için yapılan dua ile son buldu. Programın bitiminde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.