29.05.2017

Aile Haftası Konferansı

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Aile Haftası vesilesiyle, Palandöken İlçe Müftülüğü Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursu konferans salonunda " Sadakat ve Güven Bağlamında Aile" konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansta konuşmacı olan Adrb İl Vaizi Esra Kalpakçı, "Aile kurumu, Yüce Allah'ın varlığına ve kudretine delil olarak gösterdiği sevgi ve merhametin yaşandığı en değerli hazinemizdir. Aile, bir sığınak, bir kaledir. Değerleri sağlam nesiller, huzurlu bireyler için, aileye nimet olarak sunulmuş bu sevgi ve merhametin, örselenip bitmeden, beslenmesi ve büyütülmesi gerekir. Bu da elbette ki emek ister.
Toplumumuzda yaşanan güven bunalımının aşılması için, her zamankinden daha çok, Kuran ve sünnetin izinde ilerleyen, sadakat ve güven duygularıyla birlik olmayı başarabilmiş ailelere ihtiyaç vardır." şeklinde açıklamalarda bulundu.