25.06.2018

Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının “Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi” temalı yaz Kur’an Kurslarının açılışı Palandöken İlçesinde yapıldı.

Palandöken ilçesi Yıldız Camii Kur’an Kursunda gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş, öğrenci ve veli katıldı.

Açılış konuşması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Abdurahman Kotanın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut da katılımcılara hitap etti.

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula Kur’an Kurslarında eğitim görmek üzere velileri tarafından getirilen çocukların birer emanet şuuruyla kabul edildiğini ve bu öğrencilerin öğrendiklerini hayatlarına tatbik etmeleri hususunda azami gayretle eğitildiklerini söyledi.

İl Müftüsü Sula; Kur’an’ın ilk emrinin “Oku” ile başlaması ve “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğreteninizdir” ilkesinden hareketle gerek öğreticilerin gerekse idarecilerin güzel ahlaka sahip öğrenciler yetişmesi hususunda ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Program İlçe Müftüsü Abdrahman Kotanın yaptığı duayla sona erdi.