23.06.2016

ERZURUM VALİSİ AZİZOĞLUNA ZİYARET

İL MÜFTÜ VEKİLİ BÜYÜK, ERZURUM VALİSİ AZİZOĞLUNU ZİYARET ETTİ.

Erzurum İl Müftü vekili Celal Büyük beraberindeki heyet ile birlikte Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bartın Valisi iken 30.05.2016 tarih ve 2016-8864 sayılı Kararname ile Erzurum Valiliğine atanan Seyfettin Azizoğlu’nu İl Müftü Vekili Celal Büyük, İl Müftü Yardımcısı Abdurahman Kotan, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı, Palandöken İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli ve Aziziye İlçe Müftüsü Nurettin Akgül ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftü Vekili Celal Büyük ve heyeti yeni görevine başlayan Vali Azizoğlu’na yeni görev yerinin hayırlı olması dilek ve temennisini ifade ederek, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şubesi olarak, çalışmaları hakkında kısa bilgiler sundu.
Vali Seyfettin Azizioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müftü Büyük’e ve heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müftü Vekili Büyük, günün anısına Vali Azizoğlu’na Diyanet yayınlarından Kitap seti takdim etti.