26.04.2018

Din İstismarı ile Mücadele Paneli

Erzurum Müftülüğü tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonunda "Din İstismarı İle Mücadele” konulu panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını İl Müftümüz Hasan Hüsnü Sulanın yaptığı panele Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Erzurum Valisi Seyfettin Yazıcı, Kurum amirleri, STK temsilcileri, üniversite öğrencileri, Kur’an Kursu örencileri ile Erzurum’da görev yapan Diyanet personeli katıldı.

Panelde oturum başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar Doymaz’ın yaptığı panelde, panelistler Diş İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ahmet Yıldız ve Maltepe İlçe Müftülüğü Vaizi Meral Günel oldu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti başlayan programda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldıktan sonra açılış konuşmasını İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Cafer Tayyar Doymaz, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ahmet Yıldız ve Maltepe İlçe Müftülüğü Vaizi Meral Günel’in sunumlarını yaptıkları panel iki gün sürdü.