28.07.2016

Müftülük Duyuruları;

KUTLU DOĞUM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Aşkale ilçe Müftülüğünün düzenlediği programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğretim Görevlisi olan Doç. Dr. Mehmet Göktaşın konuşmacı olarak katıldığı Programa İlçe Kaymakamı Hayrettin ÇİÇEK, Garnizon Komutanı J.YZB. Mustafa Deniz IŞILAR, Belediye Başkanı Enver BAŞARAN, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz ŞAHİN, İlçede bulunan kurum amirlerinin yanı sıra birçok vatandaş katıldı. Merdiven Mahallesi İmam-Hatibi Muhammed Bayır’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Bekir Engin “Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde icra edilen Kutlu doğum Haftasının, bu yıl belirlenen Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet ana temasının dünyanın içinde bulunduğu durum açısından çok önemli olduğunu söyledi. Programımıza teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederim” dedi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğretim Görevlisi olan Doç. Dr. Mehmet Göktaş bir konferans verdi. Aşkale İlçe Müftülüğü İlahi Korosunun ilahi dinletisinin ardından İlçe vaizi Yener Kalender’in yaptığı bin bir hatim duası ile program son buldu.