12.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Aziziye İlçe Müftülüğü tarafından 12 Kasım 2019 Salı günü Aziziye Şehit Prof. Dri İlhan VARANK Kültür Merkezi Salonunda tertip edilen  "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Program Hacı Mehmet ve Hacı Yalçın Cimilli Camii İmam-Hatibi Abdulcebbar KOP’un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Ebubekir BAYRAK’ın açılış konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu sinevizyonla devam etti.

Programa konuk olarak katılan Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeki KOÇAK ise "Peygamberimiz ve Aile" konulu bir konferans verdi.

Programdan sonra, 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası anısına Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeki KOÇAK’ a İl Müftü Yardımcısı Zeki KAYA tarafından bir plaket takdim edildi. Program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından  Mevlid-i Nebi Haftasına özel olarak hazırlanan “Peygamberimiz ve Aile” temalı kitap dağıtımıyla sona erdi.