29.06.2017

TDV Hınıs Şubesinden Ramazan Ayında Yardım

İlçe Müftülüğümüzce 56 ihtiyaç sahibi aileye her biri 25 TL değerinde toplam 2 bin 500 TL değerinde Alışveriş Yardım Kartı dağıtıldı. Ramazan ayında Hınıs’ta toplam 11 bin TL değerinde yardım yapıldı.

TDV Hınıs Şube Başkanı ve İlçe Müftüsü Abdulkerim TOHUMCU,  vakıf olarak 42 yılı aşkın süredir milletimizin emanet ettiği fitre, zekat ve bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Hayırseverlerin yardımlarıyla Hınıs’ta faaliyetlerimizi genişleterek sürdürdüklerini vurgulayan TOHUMCU, “Ramazan’da “Zekat, Fitre Kardeşlerimize Ulaşıyor”, “Üzerinde kardeşinin hakkı var, bu Ramazan ve her zaman”  çağrısıyla yola çıktık. Bugüne kadar düzenlediği Ramazan programlarında milletimizin fakir ve muhtaçlara ulaşan yardım eli olan, Ramazan sevincini farklı coğrafyalarda açtığı iftar sofralarında milyonlarca Müslüman kardeşimizle birlikte yaşayan vakfımız, Ramazan faaliyetlerini bu yıl da artan bir ivmeyle devam ettirdi. Bu Ramazan ve her zaman, şehrimizde, ülkemizde ve dünyamızdaki ihtiyaç sahiplerinin elinden tutmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için zekat, fitre bağışlarını yerine ulaştırdık.”

Abdulkerim TOHUMCU, Ramazan’da vakfa, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını emanet eden hayırseverlere de teşekkür ederek, emanetlerin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdüğünü vurguladı.