01.08.2017

DİNİ BİLGİLER YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ

2017 Yılı yaz Kur’an Kursu Öğrencileri arasında düzenlenen Dini Bilgiler Yarışma Sınavı kapsamında İlçe Müftülüğümüzde yapılan sınavda birinciliği kazanarak, İl Müftülüğümüzde 14.08.2017 tarihinde diğer 16 ilçe birincileri arasında yapılan Dini Bilgiler Yarışması  sınavında 80 er puan ile  İl birinciliğini 4 İlçe paylaşmıştır. 2017 Yaz  Kur’an Kursu uygulama esaslarındaki İl müftülükleri tarafından Finalde dereceye giren öğrencilerin puanlarının aynı olması durumunda; yaşı küçük olana, yaşın aynı olması durumunda ise eğitim düzeyi yüksek olan öğrenciye öncelik verilecektir.’ hükmü gereğince İlçemizi temsil eden Göller Mahallesi Kur’an Kursu Öğrencisi Hivda POLAT İl üçüncüsü olmuştur.

Kurs öğrencisi Hivda POLAT’ ı ve Kurs Öğreticisi Dilek ÖZKUL hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.