30.03.2018

Minik Öğrenciler Taç Giydi

Hınıs Merkez Yeni Cami müştemilatında bulunan Hacı Mahmut Aras 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na devam eden minik öğrencilerden 4 öğrenci daha Elif-Ba cüzlerindeki öğrenimlerini tamamlayarak Kur’an-ı Kerimi okumaya başlamaları anısına düzenlenen programda taç giydi. Düzenlenen programa İlçe Müftüsü Sinan Cansever, 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticileri Esra Bektaş, Ümmü Gülsüm Bakişgan, öğrenci velileri ve minik öğrenciler katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Sinan Cansever, milli ve manevi değerlerine bağlı, imanlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmenin önemine dikkat çekerek, duyarlılıklarının bir yansıması olarak – tüm eksikliklerine rağmen – kursumuzu tercih eden anne-babalara özellikle teşekkür etti.

Kur’an-ı Kerimi Okuma belgelerini alan Nisa Şan, Simay Elvin Ekici, Zeynep Kancınar ve Ahmet Furkan Kancınar izleyenlere sûre, ilâhi ve dualardan oluşan bir sunum yaptılar. Büyük bir beğeniyle izlenen sunumlarda miniklerin heyecanı dikkat çekerken, program sonunda minik Kur’an bülbüllerine birer Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bu yıl ikinci defa düzenlenen Taç Giyme Programı’nın birincisinde ise Muhammet Akif Ekici taç giyme sevincini yaşamıştı.