23.01.2017

İlçe Müftümüzden Veda

3 yıl 8 ay Siirt/Şirvan İlçe Müftüsü olarak görev yaptıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızın tensipleriyle 13/11/2009 Tarihinde Erzurum/İspir İlçe Müftüsü olarak göreve başladım. 7 yıl 2,5 ay onur ve şerefle görev yaptığım ilçemiz, ilçe halkından, vefakâr, cefakâr çok kıymetli müftülüğümüzün her kademesinde çalışan, tüm hizmetleri beraber yürüttüğümüz, personelimizden adanmış din gönüllüsü kardeşlerime veda ederek, yeni görev yerim olan Giresun/Espiye ilçe Müftüsü olarak görev yapacağım.

7 yıl boyunca ilçemizde rutin hizmetlerin yanında 1001 Hatimler, yetim çocuklar, Cami gençlik-cami çocuk buluşmaları gibi dini, sosyal, kültürel 21 proje gerçekleştirdik. Bu hizmetleri yapmamızda bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, başta Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk FİDAN Bey olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Osman ÇAKIR beye ve Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarına, teşriki mesaimiz olan her kademedeki müftülük personelimize, muhtarlarımıza, ilçemizin Kadirşinas halkına teşekkür ederim. Bilmeyerek kırdığım, üzdüğüm ve beraber hizmet ettiğimiz tüm kardeşlerimden, büyüklerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bana olan hakkınızı helal ediniz. Bende sizlere hakkımı helal ediyor, dualarınızı bekliyorum. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri, duaları kabul eylesin, hizmetlerimizi, birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen harici ve dâhili düşmanlarımıza fırsat vermesin. Rabbim bizlere feraset eylesin, tüm Şehitlerimize ve cümle geçmişlerimize rahmet eylesin, hayatta olanlarımıza sağlık ve afiyetler versin.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm aziz kardeşlerimi selam ve dua ile Kemali hürmetle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Yarabbi !

Arza hacet yok, halim sana ayandır

Dile gerek yok, sessizliğim sana beyandır

Söze lüzum yok, susuşum sana kelamdır