27.11.2017

İlçe Müftümüz Adem VERİM göreve başladı

Daha önce Erzurum-Karayazı ilçe Müftüsü olarak görev yaparken, yaklaşık bir yıla yakındır boş bulunan İspir İlçe Müftülüğü’ne atanan Adem VERİM ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

Müftülük olarak tüm personelimizle birlikte ilçeye hayırlı hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini kaydeden Adem VERİM, İlçedeki görev süresi boyunca kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile beraber, el birliği ile, dini, sosyal ve kültürel alanda gayretle çalışacaklarını belirtti.

Müftü Adem VERİM, "İspir çok güzel bir ilçe.  Halkımız da çok cana yakın, İnşallah yeni görev yerimiz hem bize hem de İspir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Müftümüz Adem VERİM kimdir ?

İlçe Müftümüz Adem VERİM 01.07.1977 tarihinde Ordu İli Fatsa İlçesinde doğdu. İlkokul, Kur'an Kursu ve İmam Hatip Lisesini Fatsa'da, Üniversiteyi 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okudu. İhtisas Kursunu ise Trabzon Yüksek İhtisas Merkezi'nde tamamladı. Askerliğini 31.07.2003 - 31.01.2004  tarihleri arası kısa dönem olarak Ankara'da yaptı. Memuriyet hayatına 11.01.2001 tarihinde Ordu'nun Korgan İlçesinde İmam Hatip olarak başladı. Sırasıyla Ordu'nun İkizce İlçesinde Vaiz, Fatsa İlçe Müftülüğü'nde Vaiz, Almanya Mainz Din Hizmetleri Ateşeliği bünyesine uzun süreli Din Görevlisi ve Fatsa İlçe Müftülüğü'nde Uzman Vaiz olarak çalıştı. İlçe Müftülüğü görevine 17.04.2017  tarihinde Erzurum-Karayazı İlçe Müftülüğünde başladı. Kısa bir zaman sonra kendi isteği ile Erzurum-İspir İlçe Müftülüğüne tayin oldu. 20.11.2017 tarihinde İlçemizde ki görevine başlayan Müftümüz, evli ve 4 çocuk babası olup, Arapça, Almanca ve İngilizce bilmektedir.