18.03.2018

Sabah Namazı Buluşması ve Mevlit Programı

İspir İlçe Müftülüğü 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma münasebetiyle Sultan Süleyman (Tuğrul Şah) Cami'nde 18.03.2018 Pazar sabahı "Sabah Namazı Buluşma Programı" düzenledi. Sabah namazının akabinde İspir İlçe Müftülüğü personelleri tarafından Kuran'ı Kerim ve kasideler okundu. İlçe Müftüsü Adem VERİM'in, yaptığı başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlermizin ruhlarına ithafen okunan K. Kerim hatimlerinin duası ile program sona erdi. Program sonrası cemaate İspir Müftülüğünce ikramda bulunuldu.

Aynı günün akşamı; akşam namazı ile yatsı namazı arasında şehitlerimiz için ilçe müftülüğümüz tarafından mevlid programı yapıldı. Müftülük personelimiz tarafından Mevlid-i Şerif, Aşrı Şerifler ve Kasideler okundu. Program sonunda İlçe Müftüsü Adem VERİM tarafından sohbet ve başta Çanakkale şehitleri olmak üzere  tüm şehitlerimiz için dua yapıldı.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN