03.10.2019

AYŞE ANA KUR'AN KURSUMUZDA HEYECAN

Ayşe Ana kız kuran kursumuzda bu yıl eğitime başlayan proje İmam Hatip sınıflarındaki öğrencilerimiz için Kuran'a geçme programı düzenlendi.

Proje kapsamında bu yıl faaliyete başlayan İmam Hatip Orta okul öğrencilerine yönelik hafızlık eğitimi programı ilk aşamayı tamamladı ve öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim okumaya giriş yaptılar.

İlçe Müftümüz Ahmet Nuri Bayraktutan'ın katılımıyla gerçekleşen program; öğrencilerimzin Kur'anı Kerim kıraati ile başladı ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

İlçe Müftümüzün Öğrenci velilerine yaptığı konuşmadan sonra öğrencilein yaptığı dua ile program sona erdi.

Program esnasında; minik Kur'an bülbüllerinin ilk kıraat heyecanı velilerin duygusal ve heyecanlı anlar yaşamasına neden oldu.