03.02.2020

"CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ" PROJESİ.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında yarıyıl tatili boyunca devam eden program bugün (02.02.2020) Olur Merkez Eski Camii'nde öğle namazını müteakiben Olur İlçe Kaymakamı Sayın İlker EKER, Olur Belediye Başkanı Sayın Sıddık DEMİRCAN, İlçe Müftüsü Sayın Ferhat KOÇAK, İlçe Müftülüğü personeli, öğrenciler, veliler ve vatandaşların katıldığı hediye takdimi programı ile taçlandırıldı.
Yarıyıl tatili boyunca camiilerimize namaza koşan çocuklara hediyeler ve kitaplar takdim edildi.
Gözaydınlığımız ve yarınlarımız olan çocuklarımız tebrik edilerek, velilelere ve programda emeği bulunan herkese teşekkür edildi.
رَبِّ اجْعَلْن۪ي مُق۪يمَ الصَّلٰوةِ وَمِنْ ذُرِّيَّت۪يۗ رَبَّـنَا وَتَقَبَّلْ دُعَٓاءِ
"Rabbim! Beni ve soyumdan gelecek olanları namazı devamlı kılanlardan eyle; rabbimiz, duamı kabul et!"
(İbrahim Suresi, 40)