20.01.2020

333 HAFIZ VE HAFİZE İÇİN İCAZET TÖRENİ YAPILDI

Erzurum İli, Yakutiye ve Palandöken Müftülükleri bünyesinde hafızlıklarını tamamlayan 333 hafız ve hafizenin icazet programı halkımızın yoğun katılımıyla Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Halkımızın yüksek iştiraki ile gerçekleştirilen icazet merasimine; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı  Dr. Burhan İŞLİYEN, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN, Reisu-l Kurra Vekili Mustafa DEMİRKAN, Vali Vekili Önder COŞĞUN,  İl Müftüsü Hasan Hüsnü SULA, Yakutiye Müftüsü Osman YAZICI, Palandöken Müftüsü Abdurrahman KOTAN, Palandöken Şube Müdürü Abdulsemed KAYA, Palandöken Vaizlerinden Sinan POLAT ve Abdurrahim ÇELİK, Palandöken Müftülük Şefi Kadir EKİNCİ ve İlçe personeli katıldı. Program sonunda hafızlarımıza hediye takdimi yapıldı.

Programın içeriğinin hazırlanmasında, misafirlerin ağırlanmasında ve sahne düzenlenmesinde özellikle Palandöken İlçe Vaizi Sayın Abdurrahim ÇELİK başta olmak üzere emeği geçen tüm personele hazırlıklar ve çalışmalar için ilçe müftülüğü olarak şükranlarımızı arz ederiz.