17.02.2020

Camiide Genç Nesillere Ahlaki Yatırım

Camii merkezli eğitim ve öğretim programları hız kesmeden devam etmektedir. Her geçen gün daha da kapsamlı eğitim ve aktivitelere öncülük eden camii ve haliyle din görevlilerimiz, bu bağlamda oldukça gayret ve mesai harçamaktadırlar. Böyle bir çalışmayı görevden ziyade hizmet olarak gören din görevlilerimiz, nesillerimizin daha ahlaki ve bilgili olmalarında camii merkezli hizmetlerine ağırlık vermektedirler.

Böyle bir çalışmaya bir yenisini de müftülük personelimizden Tepe Mahallesi İmam Hatibi Sayın İsa ÇOLAK bey ekledi. Ara tatilde eğitim ve öğretim programı düzenlendi. Eğitime devam eden öğrencilere ise bisiklet ve talebe başı 80 lira para verildi.

Tepe Mahallesi Cami İmam Hatibi Sayın İsa ÇOLAK beyefendiyi bu manidar gayretinden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.