27.07.2018

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çoşkuyla Kutlandı

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Pazaryolu Belediyesi organizasyonu ile İlçe Müftülük personelleri ve Grup Feyz tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi. Programa Pazaryolu Kaymakamı Hamit GENÇ, Belediye Başkanı Recep KAPLAN, İlçe Müftü Vekili Murat CANSEVER ve vatandaşların katılımıyla coşkuyla kutlandı.
Yapılan program kapsamında pazar günü, İlçemiz Merkez Mahallede bulunan Şehitlik ziyaret edilirken Öğle namazına müteakip İlçe Merkez Camiinde, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Kur'anı Kerim tilaveti ve mevlit okundu.  Günün anlamına binaen İlçemiz Kaymakamı Sayın Hamit GENÇ, Belediye Başkanı Sayın Recep KAPLAN İlçe Müftü Vekili Murat CANSEVER konuşma yaptı. Hazırlanan akşam programında Solakzade İmam Hatibi Ali TURHAN Kuran-ı Kerim Tilaveti yaparken Grup Feyz ilahi grubu okumuş oldukları ilahileriyle programa renk kattı. 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı kısa filmler izletildi. Program çerçevesinde davet edilen Tefsir Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet ÇAĞIL konuşma yaptı.
Gece yarısına kadar devam eden programda şiirler okunurken 00:00 sularında okunan selalarla program son buldu.