31.05.2019

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Yılsonu Etkinliği

Meşebaşılı Refigül ve Memnune Zengin Kız Kur’an Kursu ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Yılsonu Etkinliği.

İlçe Müftülüğümüzün organize ettiği yılsonu etkinliğine İlçemiz Kaymakamı Sayın Hamit GENÇ ve Eşi Hanımefendi Şerife GENÇ, İlçe Müftüsü Sebahattin AKYOL,  kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda halk katıldı. Açılış Konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Sebahattin AKYOL “ Sizin en hayırlınız Kur’an’ı Kerimi öğrenen ve öğretenlerinizdir. Bu hadisi şerifin müjdesine nail olmak için Diyanet İşleri Başkanlığımız Kur’an-ı Kerimi öğretme ve mesajını tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için seferber olmuştur.  Bu nedenle 2014 yılından itibaren okulöncesi 4-6 yaş grubu çocuklarımıza yönelik kurslarımız başlamış ve gün geçtikçe sayıları artmıştır” dedi. Yılsonu etkinliğinde konuşan Kaymakamımız Sayın GENÇ ‘’4-6 yaş arası yavrularımız için anaokulu ve Kur’an kursları, çocukların eğitim kalitesini yükselttiğini ve çocuklar üzerinde olumlu davranışlar kazandırdığını belirterek ilçemizde bu hizmetlerin devamlılığına özen göstermeliyiz’’ dedi. Minik öğrencilerin gösterisi göz doldururken öğrenciler tarafından Kur’an tilaveti yapıldı. Yapılan yılsonu etkinliğinin ardından “Ramazan ve İnfak” konulu yapılan kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül programının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek program son buldu.