24.09.2018

Kur’an Kursları 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılına Düzenlenen Programla Başladı.

2018-2019 yılında Erzurum bünyesinde faaliyet gösterecek Kur’an Kursları Şehit Polis Zekai Aktaş Kur’an Kursunun açılışında düzenlenen programla eğitim öğretime başladı.

Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve halkın katılımıyla gerçekleşen program Evliya Çelebi Camii İmam-Hatibi Erdoğan Köse’nin Kur’an tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı’nın yaptığı programda İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen katılımcılara hitap etti.

İl Müftüsü Sula sadece Yakutiye bölgesinde kısa bir süre önce 270 erkek ve bayan öğrencinin hafızlığını tamamladığını belirterek önemli konulara temas etti.

İl Müftüsü Sula kendisine ait:

“Mavi sonsuzluğun rengi

Hak sebili hakka nirengi

Erzurum diyarı huffazlı (Hafızlar) diyarı

Alemde yok misli ve dengi” dörtlüğüyle konuşmasına son verdi.