17.09.2019

Hafızlar arası Bölge Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kuran Kurslarında okuyan hafız öğrenciler arası bölge yarışması yapıldı. Kız öğrenciler arasındaki yarışma İl Müftülüğünde gerçekleşti. Birinciliği Erzincan Sümbül Valide Kız Kuran kursundan Evsanur USLU kazandı. Ödülünü  İl Müftü Yardımcımız Museffa AKBULUT ve Ömer Nasuhi Bilmen Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi aynı zamanda komisyon başkanı olan Eyyüp KARACA takdim etti. Erkek öğrenciler arası yarışma ise Lalapaşa camiinde yapıldı. Birinciliği Pasinler Merkez Yatılı Erkek Kuran Kursunda okuyan Ibrahim BUDAK kazanırken Ağrı ilimizden katılan Mensur KAYNAK ise ikinci oldu. İl Müftü Yardımcısı  Cahit KÜÇÜKYILDIZ dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti ve başarılar diledi.