31.03.2018

Din hizmetlerinde verimliliği artırma semineri

Din hizmetlerinde verimliliği artırma, din görevlisini görevinde daha etkili hale getirme çabası içinde olan Diyanet İşleri Başkanlığı, TİDEF işbirliğiyle, sahasında uzman ilim adamları ve tecrübeli hocalardan yararlanarak iki gün süren seminer düzenlendi.

Erzurum İl ve ilçelerinde B ve C grubu Camilerde görev yapan 200 civarında İmam-Hatipe Seminerin ,ilk gününde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen ile Davut Kaya bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Seminerin açılış konuşmasını İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula yaptı. Seminerin ilk günü programa İl Müftü Yardımcısı Müseffa Ak bulut, Merkez ve çevre ilçe Müftüleri ile İl Müftülüğü Şube Müdürleri de iştirak ettiler. İki gün süren seminere Mahmut Toptaş Hoca da konuşmacı olarak katılarak bilgi ve tecrübelerini Din Görevlileri ile paylaştı.

Program sonunda katılımcılara katılım belgesi  verildi.