06.06.2018

İftar Programı

Erzurum İl Müftülüğü ve TDV Erzurum şubesince 31 mayıs Perşembe günü Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuk evlerinde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi. İl  Müftüsü Hasan Hüsnü  Sula’nın aynı saatte şehit yakınları ve gaziler için tertib edilen  iftar programina iştirak etmeleri sebebiyle katılamadıkları bu programa müftü yardımcıları Abdülhalim ACAR , Müseffa AKBULUT ,Şanlıurfa Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet GÜNDÜZ ,  AS P İl Müdür Yardımcısı ve Çocuk evleri sorumluları katıldılar.168’i çocuk yaklaşık 200 kişinin bir araya geldiği iftar yemeği programı Selimiye Camii imam hatibi İdris ARASOĞLU'nun okuduğu Kuran-ı Kerimle başladı. Ardından il müftü yardımcısı Abdülhalim ACAR ve Şanlıurfa Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ahmet GÜNDÜZ  günün anlam ve önemini belirten bir selamlama konuşması yaptılar. İdris Arasoğlu’nun okuduğu akşam ezanı akabinde iftar duası yapılarak oruçlar açıldı. Oldukça güzel geçen iftar yemeği sonrasında çocuklara hediye çekleri dağıtıldı.