26.11.2021

Aşkaleli hafızlar belgelerine kavuştu

Aşkale ilçe Müftülüğüne bağlı Nurulayn Kur'an Kursu ve Kandilli Ortabahçe Yeni Camiinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için "Belge Taktim Töreni" düzenlendi.

Kandilli Ortabahçe Yeni Camiinde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Muhammet Naci EFE, Ortabahçe Mahalle halkı, öğrenciler ve hocalar katıldı. İlçe Müftüsü EFE’ni yaptığı konuşmadan sonra Nurulayn Kuran Kursu öğrencilerinden oluşan ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerin akabinde hafızlık tespit sınavında başarılı olarak “Hafızlık Belgesi” almayı hak kazanan öğrencilere belgeleri hocalarına ise gayretlerinden ötürü plaket takdim edildi.

İlçe Müftüsü EFE, hafızlık eğitimi alan öğrencilere, onların anne babalarına ve hocalarına teşekkür etti.