06.05.2024

Aziziye ilçesine bağlı Eskipolat Mahallesi İlk Okulu 1/A sınıfı öğrencisi Hiranur AKTAŞ ilçe müftümüz Ebubekir BAYRAK’a Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram tebrik kartı göndermişti.

Bunun üzerine ilçe müftümüz Ebubekir BAYRAK 03.05.2024 tarihinde öğrencimizi sınıfında ziyaret edip bu duyarlı davranışından dolayı kendisini tebrik etti. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diledi ve Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından 1. Sınıf öğrencilerine hitap eden hikaye seti hediye etti.

Sınıftaki diğer öğrencilerle de sohbet eden ilçe müftümüz okul yönetimine de teşekkür ederek okuldan ayrıldı.