19.09.2018

M.GÜRGÜRHAFIZLIK VE GENÇLİK MERKEZİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Mehmet GÜRGÜR Hafızlık ve Gençlik Merkezi Temel atma programı yoğun katılımla gerçekleşti.Programa  İl Müftüsü Hasan Hüsnü SULA, Aziziye Kaymakamı Tuncay TOPSAKALOĞLU,Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet ORHAN, Eski Milletvekili Mustafa ILICALI, B.Belediye Başkan Vekili , Ak Parti İl Başkanı, Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve Erzurum halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.İlçe Müftümüz Ebubekir BAYRAK konuşmasında  protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti. Yapılacak olan bu esere  darul huffaz olan Erzurum'un ihtiyacı olduğunu ve bu eser tamamlandığında Erzurum'da bir ilk olacağını  burada yetişecek hafızların tüm Türkiye ve İslam alemi için hayırlara vesile olacağını sözlerine ekleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.