10.06.2022

BİLGİ YARIŞMASI

Erzurum İli Genelinde Kur’an Kurslarında kayıtlı öğrenciler arasında yapılan Temel Dini Bilgiler Yarışmasında Aziziye İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz. Ebubekir Sıddık Camii İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu Öğrencisi Elif OĞUZ Erzurum İl birincisi oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığının Kur'an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye teşvik etmek,
Kur'an kurslarımıza katılımı artırmak amacıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Başkanlığımıza bağlı İhtiyaç Odaklı (D Grubu dahil) Kur'an kurslarında okuyan öğrenciler arasında Türkiye genelinde düzenlenen  "Temel Dini Bilgiler Yarışması" kapsamında Erzurum İl Finali 31 Mayıs 2022 tarihinde Erzurum İl Müftülüğünde gerçekleştirildi. Yapılan yarışma sonucunda Aziziye İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Ebubekir Sıddık Camii İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu Öğrencisi Elif OĞUZ Erzurum İl birincisi oldu. Birinci olan öğrencimize Erzurum İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Museffa AKBULUT, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet ORHAN ve Aziziye İlçe Müftüsü Vekili Ahmet GÜNEY ’in de katıldığı programda çeşitli ödüller verildi.