11.06.2022

HZ. EBUBEKİR SIDDIK İHTİYAÇ ODAKLI KUR'AN KURSU AÇILIŞI

Hz. Ebubekir Sıddık İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursu dualarla açıldı

Erzurum Aziziye İlçe Müftülüğü rehberliğinde inşaatı tamamlanan Hz. Ebubekir Sıddık İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursu eğitime açıldı.

İlçe müftülüğünce düzenlenen kurdele kesimi merasimine Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Museffa Akbulut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Güney, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İhtiyaç Odaklı Kur'an kurslarının önemine ve vazgeçilmezliğine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Kur'an kurslarının maddi olarak inşası ne kadar önemliyse manevi inşası, kursun öğrencisiz kalmaması ve öğrenci devamlılığı da o kadar hatta ondan daha da önemlidir. Kursun yapımında emeği olan herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kurs içerisinde incelemelerde bulunup minik öğrencilerle yakından ilgilenen Müftü Yıldırım, miniklerle birlikte Fatiha duasını okudu.