15.03.2019

Öğrenciler “Çanakkale Şehitlerine” Şiirini Okumak İçin Yarıştı.

Hınıs Müftüsü Sinan CANSEVER’İN başkanlığında oluşturulan komisyon karşısında liseli öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirini en güzel okuyabilmek için mücadele ettiler.

4 liseden 4 öğrencinin katıldığı yarışma sonucunda;  Hınıs Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Umut KAPLAN birinci, Hınıs Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Berfin SAPKAYA ikinci, Hınıs Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Soner Sadri ALBAY üçüncü, Hınıs Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Songül YILMAZ dördüncü oldu.

Hınıs SODES Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen şiir okuma yarışmasına, İlçe Müftüsü Sinan CANSEVER, yarışmaya katılan okullardan öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Yarışmada birinci olan Umut KAPLAN, 22.03.2019 Cuma günü Erzurum'da yapılacak olan İl Finalinde İlçemizi temsil edecek.