26.02.2020

Hınıs İlçe Müftüsü Geleceğimizin Teminatı Gençlerle Buluştu

Hınıs İlçe Müftüsü Sinan Cansever Gürçayır Mahalle Camii İmam Hatibi  Adem Türk'ün 23.02.2020 tarhinde yatsı namazı sonrası düzenlediği Gençlik ve Bilinç temalı sohbete katıldı. Yaptığı konuşmada kainatta hiçbir varlık başıboş yaratılmamışken insanın sorumsuz bir varlık olarak bırakılmasının düşünülemeyeceğini, dolayısıyla da Yüce Rabbimizin ifade ettiği üzere kainatın imar ve inşasından sorumlu tutulduğunu ifade etti. İslamın mesajının insanlığa ulaşmasında gençliğin üstlendiği role de değinen Cansever, bizler insanlığın büyük bir bunalım ve çıkmaz sokaklara saplandığı dönemde de çıkış yollarını gösterecek olanlarız. Dolayısıyla birer bilinç yumağına dönüşmeli, çok çalışmalı ve hak ve hakikatin üstünde hiçbir hatır tanımadan insanlığa hizmeti şiar edinmeliyiz, dedi.

İkramlarla devam eden program dilek ve temennilerle son buldu.