22.03.2020

Horasan İlçe Müftülüğüne bağlı Cami,Kur'an Kursları ve Hizmet Binası Dezenfektan edildi.

Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) dolayısıyla  Tüm yurtta korona virüse karşı geniş güvenlik önlemleri alınırken, korona virüs tedbirleri kapsamında halkın güvenliği ve sağlığının korunması için Horasan  İlçe Müftülüğümüze bağlı Cami ve Müştemilatları, Kur'an Kursları ve Hizmet Binaları Koronavirüs Salgını sebebiyle ilaçlandı.

Cami ve Müştemilatları ile Kur'an Kurslarının bütün bölümlerinin uygun yöntemlerle dezenfekte edilmesi, sık sık havalandırılması ve temizliklerine her zamankinden daha fazla özen gösterilmesi hususunda tüm görevliler uyarıldı. Temizlik işlemleri Koronavirüs Salgını sona erinceye kadar devam edecek.