12.07.2024

İlçemiz Müftülüğü Manevi Destek Ekibi İlçe Müftümüz Ali BEYAZER Öncülüğünde Selden Etkilenen Vatandaşlara Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlçemiz Müftüsü Ali Beyazer öncülüğünde İlçe Müftülüğü Manevi Destek Ekibi ile birlikte Köprüköy Mahalle bölgesi ve Halilpaşa mahallelerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan sel felaketi sonrasında vatandaşlarla istişare etti.

Aralıksız süren yağmurun neden olduğu selden Köprüköy Mahalle mevkii, Halilpaşa ve Çamlıkaya mahalleri etkiledi. Can kaybının ve yaralanan kimsenin olmadığı doğal afet sonrasında İlçe Müftülüğü manevi destek ekibi, selden etkilenen Köprüköy Mahalle bölgesi ve Halilpaşa mahallelerinİ ziyaret ederek, vatandaşlardan bilgi aldı. İlçe Müftüsü Ali Beyazer: “Büyük üzüntü yaşıyoruz. Hemşerilerimizin zararı çok ancak tek tesellimiz can kaybının olmaması. Doğal bir afet yaşadık. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bu olaylar bizim için bir imtihandır, sabretmeliyiz, ancak gerekli tedbirleri de almalıyız. Devletimizde her türlü desteği verecektir.

Son olarak felaketten etkilenen Köprüköy Mahallesi Elmalıdere, kuyular ve Merkez Camii İmam-Hatiplerini ziyaret eden Müftü Beyazer, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunup, Afet bölgesi hakkında bilgi aldı.