15.07.2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı

Hain kalkışmanın 8. Yıldönümünde İspir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı çerçevesinde 15 Temmuz Pazartesi günü öğle namazı öncesi Merkez Tuğrulşah Camiinde başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kuran-Kerim ziyafeti ve Mevlid-i Şerif okundu.

Akabinde İlçe Müftümüz Ali BEYAZER, Kaymakamımız Ahmet Salih POÇANOĞLU, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa KUL, İlçe Emniyet Amir V. Muhammet ÇALIŞKAN, İlçe Jandarma Komutan V. Birol KAYA ve Tuğrulşah Camii İmam-Hatibi Furkan COŞKUN ile beraber ilçemizdeki Şehit Mustafa KARAYA'nın Kabri ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okunup Müftü BEYAZER tarafından dua edildi.

Anma Programı akşam saat 20:00’de hava muhalefeti nedeni ile Fazilet Dağcı ÇIĞLIK konferans salonunda Olukbaşı Camii imam hatibi Muhammet Çağrı UÇAN tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti icra edilerek devam edildi. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanı tarafından günün anlam ve önemine binaen konuşmalarının ardından Müftü BEYAZER tarafından tüm şehitlerimiz için dua Yapılması ile program son buldu.