21.07.2022

CAMİ VE YAZ KUR'AN KURSLARINA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İlçe Müftümüz Mahmut CELEBİ ve İlçe Murakıbımız Cabir BİNGÖL Müftülüğümüz bünyesinde devam eden 2022 Eğitim öğretim yılı yaz Kur'an Kurslarını ziyaret etti. Bu kapsamda 21.07.2022 Perşembe günü İlçemiz İspir Merkez Kuran Kursu, Olukbaşı Camii, İsmi Azem Camii ve Site Mescidi, Camii ve Yaz Kur'an Kurslarına ziyaret gerçekleştirildi. Kurs faaliyetleri hakkında hocalarımızdan bilgi alan İlçe Müftümüz, çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra, başarı dilek ve temennilerinde bulundu. Cami ve Kurs görevlisi hocalarımıza ve gençlere teşekkür ederek D.İ.B. gönderöiş olduğu Kurs kitaplarını öğrencilere taktim etti. Minik bedenleriyle Kur'an'ı Kerime gönül veren yavrularımız kendilerini ziyaretimizden memnuniyet duyarak bizlere teşekkürlerini ilettiler.