26.08.2022

İlçemiz Müftülüğü Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Piknik Etkinliği düzenledi. Yaz Kuran Kurslarında Eğitim-Öğretim gören 400'e yakın öğrenci, Aileleri ve Din gönüllüsü Hocaları ile birlikte Kaymakamlık İdos Tesislerinde Programa katılım sağladılar. Programda yemek ikramının yanı sıra çeşitli oyun etkinlikleri düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emre Kaya ve Nurullah POLAT'ta programa katılım sağladılar. İlçemizin Güzide İlahi sanatcısı Sedat UÇAN'ında katılım sağlaması çocukları hayli sevindirdi. Eserlerinden seslendiren Sedat UÇAN böyle etkinliklerin devamı çocukları dahada motivasyon sağladığını belirtti. İlçe Müftüsü Mahmut CELEBİ çocuklarla vakit geçirerek böyle programların devam edeceğini ve yeterki siz çocukların kurslara devam etmesi, Kuran ve Peygamberimizin hayatını öğrenmelerini temenni ettiğini belirtti. Program sonunda Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.