06.06.2024

GENÇLİK FUTBOL TURNUVASI

İlçe Müftülüğü Gençlik Kordinatörlüğümüz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle Mahalleler arası Cami Gençlik Futbol Turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya toplamda 8 Mahallemizden gençler katıldı.

1 - Budaklı mah. Camii gençlik

2 - Burnaz mah. Camii gençlik

3 - Güzelbaba Camii gençlik

4 - Hacılar mah. Camii gençlik

5 - Hz Ömer camii gençlik

6 - Karaköprü mah. Camii gençlik

7 - Kırımkaya mah. Camii gençlik

8 - Seyhan mah. Camii gençlik

Elemeli olarak devam eden Turnuvanın final maçına Karaköprü mah. Camii Gençlik ve Kırımkaya mah. Camii Gençlik takımları kaldı.

İlçe Müftüsü Halil İbrahim KOÇ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sacit DİLER, İlçe Gençlik Kordinatörümüz Rahman ÇINAR ve birçok ilçe kurum amirimiz turnuvanın final maçına katılım sağlayarak gençleri heyecanla izleyip Gençlik Kordinatörlüğümüzce hazırlanan hediyeleri takdim ettiler.

Turnuvada 1. olan Kırımkaya mah. Camii gençlerine Kupa, Madalya ve Ayakkabı,

2. olan Karaköprü mah. Camii gençlerine Kupa ve Madalya,

3. olan Seyhan mah. Camii gençlerine Kupa ve Madalya verildi.

Katılım sağlayan tüm mahalle görevlilerimize ve gençlerimize teşekkür ediyor, Turnuvanın düzenlenmesinde öncülük eden Gençlik Kordinatörümüz Rahman ÇINAR başta olmak üzere maddi desteklerini esirgemeyen İlçe Müftümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze ve Karaçoban İlçe Spor Klubu Başkanlığına desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz...