15.07.2016

Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz

GEL BU YAZ GÖNLÜNE KURANI YAZ

Karaçoban ilçe müftülüğümüze bağlı Otuzdokuz  tane ayrı noktada Yaz Kuran kursumuz hizmet veriyor..Ramazan ayının mağfiret günlerine denk gelen bu ulvi hizmeti en güzel şekilde yerine getirme gayreti içindeyiz.’’GEL  BU YAZ  KURANI GÖNLÜNE YAZ ‘’ geleceğimizin teminatı  olan çocuklarımızın Kuran-ı Kerim,Siyer  ve Temel Dini bilgilerini en iyi şekilde öğrenmeleri ve bu öğrendikleriyle yarının birer yetişkin insanları olacak olan çocuklarımıza en hassas bir şekilde eğitim veriliyor.Sevgi teması çerçevesinde çocuklarımıza yaz Kuran Kursunu sevdirerek eğitim vermek temel amacımızdır. Bu yapılan kutsal hizmette hiçbir şekilde mesai saatini gözetmeden   çalışan,hizmet veren din gönüllüsü arkadaşlarıma ve kuranı öğrenmek için çaba gösteren öğrencilerimize ayrıca fedakarlık gösterip çocuklarını camilere gönderen velilerimize teşekkür ederim.Rabbim bu hizmette emeği geçen her kesten razı olsun.