18.04.2023

KARAYAZI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ'NÜN KOORDİNESİN'DE MERKEZ YENİ CAMİİ'NDE KANDİL PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Karayazı İlçe  Müftülüğünün  Koordinesinde Merkez Yeni Camiinde Kadir Gecesi özel Programı Düzenlendi.
Kadir Gecesi özel Programı, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, Karayazı ilahi grubunun ilahi dinletileri ve  Mevlidi Şerifin okunması ile devam edip İlçe Müftü Vekili Abdulgaffur AKDAĞ'ın    Yaptığı  Sohbet İle Devam Etti.
     Sohbetten sonra dua yapan sayın AKDAĞ, Ümmetin Bekası, Şerlerin Defi, Günahların Affı İçin, Yüce Allah'a Niyazda Bulundu.
       Çok Sayıda Vatandaşın Katıldığı Kadir Gecesi Programı, Kılınan Yatsı ve Teravih Namazından Sonra vatandaşlarla tebriklesme yapıldı. Ardından Karayazı Belediyesi Tarafından Cemaatimize İkramda Bulunuldu. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun. Geceniz feyizli ve bereketli olsun.