27.11.2018

Narman İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Narman İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında “Hz. Peygamber ve Gençlik’’ temalı konferans düzenledi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Narman Kaymakamı Mustafa Serin, İlçe Müftüsü Resul Arıcı, daire amirleri, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüzün Açılış konuşması ile devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında hazırlanan sinevizyon gösterimi izlendikten sonra 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler sergilendi. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Ahmet Ünal hocamız, “Hz. Peygamber ve Gençlik” temalı bir konferans verdi.

İlçe müftülüğümüzce düzenlenen etkinlik ikram ile sona erdi.