15.05.2019

İlçe Müftülüğümüz Şehit Batıkan AVCI 4-6 Yaş Kur'an Kursu Yıl Sonu Programı gerçekleştirdi.

Sayın Kaymakamımız Mustafa SERİN, Belediye Başkan Vekilimiz Nurten AKSU, Kurum Amirlerimiz, Öğrenci Velilerimiz ve bir çok meslektaşımız programımıza teşrif ettiler.

Yaklaşık bir yıl boyunca İlçe Müftülüğü olarak 4-6 yaş Kur’an Kursumuza hizmet etmeye çalıştık. Öğreticilerimize eğitim ve öğretimlerinde yardımcı olacak, yavrularımızın hem eğlenecek hem öğrenecekleri bazı oyuncaklar aldık. Amacımız yavrularımıza Kursumuzu daha fazla sevdirmek ve bu miniklere faydalı olabilmekti. Ve bu eğitim-öğretim yılının son günleri gelmişken yıl sonu programımızı düzenlemiş olduk.

Birbirinden sevimli minik yavrularımız tarafından sunulan, Kur'an Tilaveti ile başlayan programda şiirler, dualar okundu ve gösteriler sergilenerek programımıza katılan misafirlerimizin beğenilerine sunuldu.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ve uzun süre alkışlanan programın sonunda minik öğrencilerimize  hediyeleri ve başarı belgeleri dağıtıldı.

Program sonunda Sayın Kaymakamımız Mustafa SERİN, programın hazırlanmasında emeği geçen, başta İlçe Müftümüz olmak üzere tüm Öğreticilerimize teşekkürlerini sundular.