23.03.2020

İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan “Gençlerle Hayata Dair” adlı proje kapsamında Lise öğrencilerimize yönelik konferanslar kapsamında İlçe Müftümüz Sayın Resul ARICI Narman Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile buluştu…

İlçe Müftümüz, Gençlerimize hitabında “Söz Ahlakı, Dilimiz ve Üslubumuz” konusunu işledi. Konuşmasında, sağlam ve esaslı bir dil kullanmanın önemine değinen ilçe müftümüz bu bağlamda sözün hakikatinin temel hedefimiz olması gerektiği üzerinde durdu.

Duyguları gözeten, ince ve ustalıklı, yıkıcı değil yapıcı, hakaretsiz, ölçülü, adaletli, yumuşak ve rahatlatıcı bir dil kullanmanın önemini örnekler ile anlatan ilçe müftümüz Okul idaresine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederek sözlerini tamamladı.