13.07.2021

Taşkesenli Ahmet Efendi Grubu'ndan ''Kitap Oku-Yorum Etkinliği

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde din görevlilerimizin oluşturduğu Taşkesenli Ahmet Efendi Grubu' Kitap Oku-Yorum projesi kapsamında bir araya geldi. Din görevlilerimizden oluşan yedi ayrı grup tarafından aylık olarak yapılan etkinlikte, kitap okumaları, okunan kitabın müzakeresi ve birbirinden güzel konular değerlendiriliyor. Gruplar halinde toplanan görevlilerimiz Başkanlığımızın belirlediği kitap ve dergileri tahlil ediyorlar. Bu kapsamda 'Taşkesenli Ahmet Efendi Grubu' İlçe Müftümüz Cesim ŞAHİN moderatörlüğünde Şekerli Camii İmam Hatibi Hafız Oğuzhan KÖSE'nin misafirperverliğinde Şekerli Mahallesinde toplanarak '' İyi Müslüman'' adlı kitabı tahlil ettiler. Din görevlilerimizin vatandaşlarımıza sahih bilginin ulaştırması, moral-motivasyonu ve mesleki bilgilerinin geliştirilmesi amacı ile yapılan etkinlikler 2021 yılı boyunca hız kesmeden devam edecektir.