13.07.2021

Narman İlçemizde bir çiftimiz daha evliliğe ilk adımını attı.

Narman İlçemizde bir çiftimiz daha evliliğe ilk adımını attı. İlçe Müftülüğümüzde düzenlenen nikah programında İlçe Müftümüz Cesim ŞAHİN, Merve ve Habip çiftinin nikahını kıydı. 2021 yılı içinde üçüncü defa deruhte ettiği nikah hizmetinde Müftü ŞAHİN şunları söyledi: ''Nikah kıyma yetkisinin Müftülüklere verilebilmesiyle vatandaşımızın müftülüklerimize yoğun bir ilgi gösterdiğine şahidiz. Bu durumdan hem vatandaşımız hemde bizler çok memnunuz.'' Müftü ŞAHİN, konuşmasında evliliğe ilk adımını atan çiftimize ailenin toplumun temeli olması bakımından çok önemli bir müessese olduğunu, bu yüzden İslami ölçülere dayalı sağlam temeller üzerine inşa edilmesi gerektiğini ifade ederek Merve ve Habip çiftine bu ölçüler üzerinde bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir birliktelik diledi.