24.04.2019

Oltu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosumuz ilçemizde Karayolları ve Yeşil Cami olmak üzere iki camide hanımlara yönelik Berat Kandili programı düzenledi.

Karayolları Cami'de sunuculuğunu Güllük K.Kursu Öğreticisi Hatice AKYÜZ'ün yaptığı program Karayolları K.Kursu ögrencisi Mahide hanımın okuduğü K.Kerim tilavetiyle başladı.Ayşeana ilahi gurubunun seslendirdiği ilahilerle renklendi.İlçemiz vaizesi Sevilay Atım "Berat Kandili ve Önemi" konulu vaazını sundu. Karayolları K.Kursu öğreticisi Fatma Mutlu DEMİRr'in yaptığı hatim duasıyla son buldu.

Yeşil Cami'de ise sunuculuğunu Güllük K.Kursu öğreticisi Fatma Kurt'un yaptığı program Ayseana K.Kursu Öğrencilerinin K.Kerim tilaveti ile başladı. Ayşeana ilahi ekibinin ilahileri ile duygulu anlar yaşandı.Ardından ilce vaizemiz Sevilay ATIM "Berat Kandili ve Önemi" konulu vaazını sundu. Güllük K.Kursu Öğreticisi Hatice POLAT'ın yaptığı hatim duasıyla program son buldu.