18.06.2019

RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Oltu İlçe Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde düzenlenen ortaokullar arası resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Oltu İlçe Müftümüz Ahmet Nuri BAYRAKTUTAN tarafından takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eden  İlçe Müftümüz Ahmet Nuri BAYRAKTUTAN  “Bu çocuklarımız ‘Ramazan ve İnfak ’ kapsamında düzenlediğimiz şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girdiler. Biz dereceye giren öğrencilerimize bir hediye takdiminde bulunduk.Cenab-ı Hak'tan öğrencilerimizin bahtının açık olmasını ve küçücük yüreklerinde büyük idealler, duygular ve düşünceler taşıyan çocuklarımızın sayısının artmasını, sağlıklı, bereketli, uzun ve başarılı bir hayat nasip etmesini de canı gönülden diliyorum. Öğrencilerimizi  yetiştiren ailelerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Ödül törenine İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ömer Bektaş ve İlçe Gençlik Koordinatörümüz Mehmet Emir AĞIRMAN'da katıldılar.