05.11.2019

“Evliliğe ilk Adım” Seminerlerimiz başladı.

Oltu müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun nişanlı ve yeni evli çiftlere yönelik eğitim seminerleri başladı. Haftada 2 seminer olmak üzere toplam 4 haftada tamamlanacak olan eğitim seminerlerimize katılan çiftlerimize Kur’an ve Sünnet ışığında huzurlu ve sağlıklı bir yuva kurmaları için rehberlik yapılacaktır.
09.10.2019 tarihi itibariyle seminerlerimiz gönüllü 4 çiftimizle, İlçe Müftümüz Sn. Ahmet Nuri BAYRAKTUTAN hocamızın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında ailenin öneminden bahseden müftümüz çiftleri tebrik ederek ayrıldılar. Akabinde İlçe Vaizi’miz Muhammet BİNİCİ “ Nikah ve Sorumlulukları” üzerinde bilgi verdiler. Son olarak ilçe Vaizi’miz Sevilay ATIM “Evlilik; Ahirete uzanan Birliktelik” başlığı ile evliliği ayakta tutan unsurlar üzerine bir konuşma yaptılar. Çiftlerin ilgi ve dikkatle takip ettiği gözlemlenen seminer çay ve pasta ikramı ile sona erdi.
“Evliliğe ilk Adım”seminerlerine katılmak isteyen nişanlı ve evli çiftlerimiz müftülüğümüze müracaat ederek kayıt yaptırabilirler.