26.03.2021

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl” Temalı Yarışmanın Ödül Töreni Yapıldı

İstiklal Marşının kabulünün yüzüncü yılı münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl” temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Oltu İlçe Müftülüğünde düzenlenen ödül törenine dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı. Yarışmaya katılan 53 öğrencinin tamamına verilmek üzere hazırlanan Katılım Belgeleri ilgili okullara gönderilirken, her iki alanda dereceye girerek ödül kazanan altı öğrenciye ise şartname ödülleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ödül ve katılım belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü Sinan Cansever yaptığı teşekkür konuşmasında; “Yarışmaya katılan öğrencilerimizin tamamı gösterdikleri özgüven, sarf ettikleri emek ve böylesine milli ve manevi bir konuda ortaya koydukları duyarlılıktan dolayı gönlümüzün birincisidir ve hepsi de bizim gurur kaynağımızdır.” dedi. İlçe Müftüsü Cansever, “katılım sağlayan öğrencilerimize, onları teşvik edip destekleyen değerli ailelerimize, ortaokul ve liselerimizde öğrencileri yönlendirerek programa sahip çıkan okul yönetimleri ve saygıdeğer öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum”, diyerek sözlerini noktaladı. Pandemi tedbirlerine azami riayetle gerçekleştirilen program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

🚩𝙾𝚛𝚝𝚊𝚘𝚔𝚞𝚕𝚕𝚊𝚛 𝙰𝚛𝚊𝚜ı 𝚁𝚎𝚜𝚒𝚖 𝚈𝚊𝚛ı𝚜̧𝚖𝚊𝚜ı𝚗𝚍𝚊 𝙳𝚎𝚛𝚎𝚌𝚎𝚢𝚎 𝙶𝚒𝚛𝚎𝚗 𝙾̈𝚐̆𝚛𝚎𝚗𝚌𝚒𝚕𝚎𝚛

1.Süeda Sarı (Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu)
2.Dilruba Aslan (Karabekir Ortaokulu)
3.Zeynep Subudak (Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu)