Olur Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

"Cami-Engelli" buluşması projesi kapsamında bugün (30 Ocak 2020 Perşembe) Olur Merkez Eski Camii'nde öğle namazı öncesi program düzenlendi.
Detay

HUZURLU AİLE, GÜÇLÜ TOPLUM, GÜVENLİ GELECEK PROJESİ “EVLİLİĞE İLK ADIM” SEMİNERLERİ Diyanet İşleri Başkanlığımız ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi hususunda toplumumuza dinî ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik etmektedir.
Detay

Erzurum Olur İlçe Müftülüğü bünyesinde Olur Aktepe 4-6 Yaş Kur'an Kursu açıldı. Olur İlçe Müftülüğüne hizmet süresince tahsis edilen askerlik şubesinde onarım yapılarak 4-6 yaş Kur'an Kursu açıldı
Detay

27 TEMMUZ 2019 Cumartesi günü öğle namazını müteakip "Haydi Ailece Camiye" slogani ile Olur Merkez Eski Camimizde "Cami, Çocuk ve aile Buluşmaları" gerçekleştirirldi.